Kotia etsivät

SELMA ja ALMA


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt 21.5.2021
Sukupuoli: naaras

Selma ja Alma ovat ihanat pienet herkkusuut -tyttöset ja etsivät kotia vain yhdessä! Selma on reipas ja leikkisä pienen tyttökissan alku. Kun kissittää niin Selma juoksee oitis paikalle herkkujen toivossa. Selman lempipuuhiin kuuluu juoksentelu ympäri taloa ja kurnaillen sisarusten huutaminen leikkeihin mukaan. Selma tulee oikein hyvin toimeen myös sijaiskodin omien kissojen kanssa. Selma tykkää tulla jalkojen päälle nukkumaan ja pistääkin itsensä oikein pitkäksi onnesta kun saa masurapsutuksia. Alma on tullut yhdistykselle luonnosta noin 6-8vkon ikäisenä ja Alman syntymäpäivä on arvio. Selman emo otti Alman hoiviinsa. Alma on hieman Selmaa pienempi mutta sitäkin vikkelämpi ja vekkulimpi tapaus. Kun sijaiskodissa istutaan keittiön pöydän äärellä, tämä neiti on varmasti varmistamassa tippuuko jotain lattialle. Alman turkki on mielettömän pehmeä ja Alma tykkää kun sitä rapsuttaa. Alma ei viihdy ihmisen sylissä, mutta antaa kyllä koskea ja silittää omin ehdoin. Alman suuret kauniit silmät valloittavat oitis katseellaan. Alma tykkää nukkua omissa oloissaan tai muiden sijaiskodin omien kissojen kanssa. Alma tykkää juoksennella kilpaa sisarusten kanssa ja leikkiä kaikilla leluilla. Molemmat kissat ovat oikein iloisia, leikkisiä, sosiaalisia ja kilttejä. Uuden omistajan tulee leikkauttaa Selma ja Alma niiden ollessa 5-6kk ikäisiä tai yli 2 kg painoisia. Selma ja Alma ei sovellu koirakotiin eikä suositella lapsiperheeseen missä on pieniä lapsia, sillä Alma pelkää pieniä lapsia. Tytöt luovutetaan madotettuna, sirutettuna ja rokotettuna x2. Emo on fiv/felv-testattuna (neg.)

Luovutusmaksu: 300 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Selmalle ja Almalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit tytöille.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

VIIRU


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt 2019
Sukupuoli: naaras

Viiru on sosiaalinen ja utelias tyttö. Vaikka hän pyörii jaloissa ja kierii selälleen ihmisen vieressä, saattaa se kuitenkin vielä ihmiselle sähähdellä ihmisen tullessa liian lähelle silloin tällöin. Hän haistelee kättä ja antaa kuitenkin silittää ja selkäkaarella Viiru nauttii silityksistä. Viirulla on kuitenkin ollut jonkin verran ripulointia sijaiskotiin tullessaan mutta Viirun ulostenäyte ja verikokeet olivat puhtaat. Ripulointi loppui kun Viiru pääsi toisten kissatovereiden seuraan. Viiru saattaa stressaantuessaan ripuloida ja vaatimuksena onkin että tulevassa kodissa olisi Viirulle kissakaveri. Stressaantumisen takia Viiru ei suositella myöskään perheeseen missä on pieniä lapsia. Viiru myös rakastaa leikkimistä ja leikkii myös yksikseen jos ei kaveri jaksa leikkiä. Viiru tulee myös toimeen isojen koirien kanssa. Viiru luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna x2, leikattuna ja fiv/felv-testattuna (neg.)

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Viirulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Viirulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

MURU (Varattu)


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt toukokuu 2020
Sukupuoli: uros

Muru on rohkea ja rapsutuksia rakastava sylikissa. Muru nauttii rapsutuksista ja silityksistä niin kovin että kun silitys loppuu niin Muru hamuaa tassullaan ihmisen kättä takaisin silityksiin. Muru nukkuu miellään ihmisen vieressä yöt ja tykkää muutenkin läheisyydestä. Muru tulee toimeen lasten kanssa. Muru luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna.

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Murulle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Murulle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info

ROOSA (Varattu)


Laji: Kissa
Ikä: Syntynyt 2015
Sukupuoli: naaras

Roosa on lempeä, rapsutuksia ja silityksiä ylikaiken rakastava tyttö. Roosa kömpii yöllä viereen nukkumaan ja tykkää leikki leluilla. Välillä Roosa jahtaa häntäänsä eikä tykkää että ihminen laittaa kasvonsa lähelle häntä. Roosa ei oikein tule toimeen pienten lasten kanssa mutta sijaiskodin hamsterit ovat saaneet olla rauhassa. Roosa pitää rauhallisista liikkeistä ympärillään ja saattaa säikähtää äkkinäisiä liikkeitä. Roosa on vähän nirso ruuan suhteen, märkäruuista saattaa syödä vain kastikkeet ja patee ruuista ei pidä laisinkaan. Kuivaruokaa syö ja herkkuja, mutta herkutkin Roosa nauttii mieluummin lattialta kuin ihmisen kädestä. Roosa luovutetaan madotettuna, rokotettuna kahteen kertaan, sirutettuna ja leikattuna sekä fiv/felv-testattuna (neg.) .

Luovutusmaksu: 150 €

Olisiko sinulla loppuelämän koti Roosalle?
Kerro meille itsestäsi ja millaisen kodin tarjoaisit Roosalle.
Lähetä hakemus osoitteeseen adoptio@vsesy.info